Fizetési és szállítási információk

Árak

Az akciós árak csak online megrendelés esetén érvényesek, az outlet árak személyesen az üzleteinkben is.

Áruátvétel

A webáruházunkban megrendelt termékeket, a megrendelés visszaigazolásán szereplő időpontban, a 1037. Budapest, Csillaghegyi út 19-21. szám alatt található Rustic Fürdőszoba Áruházunkban személyesen veheti át. A 20 Kg alatti termékek átvételére lehetőség van a 1123. Budapest, Alkotás utca 47. szám alatt található Rustic Fürdőszoba Szaküzletünkben is.

Szállítás

A webáruházban megrendelt termékek a szállítási költséget nem tartalmazzák. Amennyiben szeretné, hogy a terméket házhozszállításuk, kérje ajánlatunkat a megrendelni kívánt termékek házhozszállításával kapcsolatban.

Szállítást a teljes vételár kiegyenlítését követően áll módunkban teljesíteni.

100. 000 Ft. feletti megrendelés esetén, Budapest területén a szállítás díjmentes, ami nem tartalmazza a megrendelt termékek behordását.

Házhoz szállítást csak hétköznapokon, nyitvatartási időben tudunk teljesíteni. Az előzetes időpontegyeztetést követően, sofőrünk a szállítás napján a kézbesítés előtt 1 órával fogja keresni. Amennyiben társasházi címre szól a kiszállítás, kérjük, biztosítsanak parkolóhelyet – minél közelebb a bejárathoz. A házhoz szállítás a címig szól, sofőrünk a rakodásban nem tud segítenia vásárló felelőssége a megrendelt termékek sofőrtől a felhasználás helyéig történő elszállítása.

Fizetés

A megrendelt termékek vételárát az Ön által választott fizetési módokon tudja rendezni:

  • Előre átutalás
  • Készpénzben vagy bankkártyával személyesen bemutatótermünkben

Amennyiben a termék nem érhető el raktárkészletről, megrendelését kizárólag a visszaigazolást követően megjelölt 30%-os foglalási díj megfizetésével tudja élesíteni és a fennmaradó összeget ez esetben is az átvételkor készpénzben, bankkártyával vagy banki átutalással tudja rendezni.

1