Fizetési és szállítási információk

Árak

Az akciós árak csak online megrendelés esetén érvényesek, az outlet árak személyesen az üzleteinkben is.

Áruátvétel

A webáruházunkban megrendelt termékeket, a megrendelés visszaigazolásán szereplő időpontban, a 1037. Budapest, Kunigunda útja 37. szám alatt található Rustic Fürdőszoba Áruházunkban személyesen veheti át. A kis méretű termékek átvételére lehetőség van a 1123. Budapest, Alkotás utca 13. szám alatt található Rustic Fürdőszoba Szaküzletünkben is. (A rendeléséhez elérhető áruátvételi helyekért keresse a pénztár menüpontunkat)

Szállítás

A megrendelt termékeket az alábbi módokon tudjuk kiszállítani.

Futárszolgálattal feladható termékek esetén: Bruttó 3850 Ft (5 kg-ig csaptelepek, kiegészítők) – a részletekért keresse a kosár menüpontunkat, ahol a rendszer pontos kalkulációt készít

Teherautóval: Súly és távolság alapján kalkulálja ki a költséget rendszerünk a kosár oldalon. Egyéb esetben kollégáink egyeztetik Önnel a szállítási költséget.

Szállítást a teljes vételár kiegyenlítését követően áll módunkban teljesíteni. Utánvét nem lehetséges.

300 000 Ft. feletti megrendelés esetén, Budapest területén a szállítás díjmentes, ami nem tartalmazza a megrendelt termékek behordását.

Házhoz szállítást csak hétköznapokon, nyitvatartási időben tudunk teljesíteni. Az előzetes időpontegyeztetést követően, sofőrünk a szállítás napján a kézbesítés előtt 1 órával fogja keresni. Amennyiben társasházi címre szól a kiszállítás, kérjük, biztosítsanak parkolóhelyet – minél közelebb a bejárathoz. A házhoz szállítás a címig szól, sofőrünk a rakodásban nem tud segítenia vásárló felelőssége a megrendelt termékek sofőrtől a felhasználás helyéig történő elszállítása.

Fizetés

A megrendelt termékek vételárát az Ön által választott fizetési módokon tudja rendezni:

  • Előre átutalás (Az utaláshoz szükséges előlegbekérőt kollégáink egyeztetés után küldik el Önnek.)
  • Készpénzben vagy bankkártyával személyesen bemutatótermünkben

Amennyiben a termék nem érhető el raktárkészletről, megrendelését kizárólag a visszaigazolást követően megjelölt 30%-os foglalási díj megfizetésével tudja élesíteni és a fennmaradó összeget ez esetben is az átvételkor készpénzben, bankkártyával vagy banki átutalással tudja rendezni.